ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 
& δωρεάν μεταφορικά για άνω των 300€
στη Θεσσαλονίκη
Search

Εταιρία - Ιστορικό

Η επιχείρησή μας λειτουργεί από το 1985 και βρίσκεται στην δυτική πλευρά της πόλης, στην περιοχή Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, στην οδό Δημητρίου Καραολή 256.

Τώρα και με νέο κατάστημα στο κέντρο επι της οδού Παύλου Μελά 35.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την βάπτισή των μικρών σας! Από λαμπάδες, μπομπονιέρες και γλυκά κεράσματα για τους καλεσμένους σας, μέχρι τον στολισμό και την συνολική οργάνωση της δεξίωσης σας! Τα πρωτότυπα σχέδια και η προσεγμένη εμφάνιση είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο Παιδικό Ραντεβού, μιας που τα περισσότερα από τα προϊόντα μας δημιουργούνται στο εργαστήρι μας, ακολουθώντας αποκλειστικά το δικό σας γούστο.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες βαπτιστικών ειδών και ρούχων ( MakisTselios, Neonato, Γιαννόπουλος, Babywalker, Michiamo, Marasilκα.. ), στηρίζοντας την ελληνική αγορά, με στόχο την καλύτερη ποιότητα που φτάνει στα χέρια σας.

Η πληθώρα υλικών που χρησιμοποιούμε (γάζες, λινάτσες, κορδέλες, ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα, υφασμάτινες δημιουργίες κα..) είναι αυτή που εξασφαλίζει την μοναδικότητά των βαπτιστικών σας, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Τα μικρά σας αγγελούδια, με το μυστήριο της βάπτισης, ξεκινούν την ευλογημένη ζωή τους, που είναι και μοναδική! Ας δώσουμε λοιπόν όλη την αγάπη και την φροντίδα στο μυστήριο αυτό!